Anul acesta echipa Wood Expert a participat la Bife Sim, cel mai mare targ de profil din Romania, dedicat utilajelor si accesoriilor pentru prelucrarea lemnului dar si producatorilor de mobila.

Cu o pauza cauzata de pandemia Covid 19, targul Bife Sim 2022 gazduit de Romexpo revine in prim planul atentiei noastre prin participarea cu un stand dedicat anul acesta robotilor industriali si solutiilor integrate automatizare a fluxurilor de productie si de trecere la Industry 4.0.

Cu ajutorul partenerilor nostri italieni de la Giardina Group, pe care-i reprezentam in exclusivitate pe teritoriul Romaniei, am adus in fata celor ce ne-au vizitat standul anul acesta la Bife Sim 2022, robotul de vopsire prin pulverizare Dualtech 420, cu 2 brate de pulverizare independente si sistem de transport piesa cu banda de hartie.

Datorita interesului crescut asupra energiilor alternative nepoluante si in contextul crizei energetice la nivel european am reusit sa expunem in premiera in Romania o presa de peleti din rumegus model N-Eco cu o capacitate de productie de max. 500 kg / ora, Nova Pellet Italia, companie pe care o reprezentam in exclusivitate in Romania.

Dorim sa multumim pe aceasta cale tuturor partenerilor ce ne-au vizitat standul si tuturor celor interesati de tehnologiile comercializate de Wood Expert Industry in Romania de peste 15 ani.

Galerie foto / video targul Bife Sim 2022


Vrei consultanta de specialitate?