BIFE-SIM reprezintă Târgul internațional de mobilă, echipamente și accesorii, organizat anual la Romexpo în București. Acest eveniment reunește producători, distribuitori și profesioniști din domeniul mobilei și al utilajelor pentru prelucrarea lemului. 

Bife Sim 2024 va fi organizat anul acesta în Pavilionul B2 al Romexpo în perioada 19 – 22 septembrie 2024 și echipa Wood Expert Industry va fi prezentă la standul 90 cu noi tehnologii și utilaje de top din industria de prelucrare a lemnului.

Cum v-am obișnuit și în edițiile anterioare de participare la Bife Sim vom fi alături de reprezentanții producătorilor noștri pentru sesiuni extinse de prezentări în care vom răspunde în amănunt participanților.

participare Wood Expert Industry la Bife Sim 2024 - 19 - 22 septembrie 2024 - Romexpo Bucuresti - stand 90

Utilaje expuse la Bife Sim 2024

  • Primultini 1600 înclinat model 2025 – în premieră mondială, coloană de tăiere cu volantă de 1600 mm și cărucior port-buștean cu 4 morse independente
  • Linie optimizare cherestea Paul Maschinenfabrik C11 – model 2024
  • Multilama model KME2 de la producătorul Paul Germania
  • Linie debitare bușteni orizontală Wravor 1150
  • CNC-ul pentru găurire și canelare Jet Smart de la producătorul Casadei Busellato 
  • Robot de vopsire Dualtech 420 cu 2 brațe – cel mai bine vândut robot de pulverizare în 2023 de la producătorul Giardina Group Italia
  • Presă peleți rumeguș – Nova Pellet italia – peste 20 linii complete puse în funcțiune în 2023 de echipa tehnică Wood Expert
  • Presă brichetare – Por Miccuci Italia

Unde puteți vedea tehnologia viitorului și utilajele noastre?

Anul acesta la Bife Sim 2024 am decis să amenajăm un spațiu cu o suprafață de 160 mp unde veți putea vedea live utilajele noastre, vom face probe și veți avea posibilitatea de a discuta cu unul dintre experții noștri în utilaje pentru lemn. 

Vizitați standul 90 – Wood Expert Industry și aflați cum putem să ajutăm la creșterea sustenabilă a afacerii dvs.

Cum puteți obține bilet gratuit la Bife Sim 2024?

Pentru a beneficia de acces gratuit la Bife Sim 2024 trebuie să descarci aplicația Romexpo din Play Store pentru dispozitivele Android și AppStore pentru dispozitivele Apple.

Înregistrați un cont gratuit în aplicație și accesați secțiunea de invitații apoi BifeSim 2024, secțiune ce va fi disponibilă începând cu 19 septembrie.